Medya ve Sinema-TV

Kamçılı Adam yerini Kamçılı Kadına mı bırakıyor?

Maceracı arkeolog Indiana Jones Film serisinin yeni çekilecek bölümlerinde Harrison Ford’un yerine Phoebe Waller-Bridge geçeceği iddia edildi.

Kamçılı Adam yerini Kamçılı Kadına mı bırakıyor?

Phoebe Waller-Bridge, yeni Indiana Jones 5 filminde Harrison Ford’un yerine başrolde yer alabilir.

Birkaç yıldır geleceği söylenen yapım uzun süre boyunca sürüncemede kaldı. Geçen senelerde rolün Chris Pratt’e dahi gideceği konuşulmuş ancak Harrison Ford’un başrolü kaptırmak istemediği belirtilmişti. Birkaç defa senarist değiştiren yapım, sonunda eski senaristi David Koepp ile çalışmaya geri dönmüştü.

Nihayet 2020 yılının ilk çeyreğinde Harrison Ford’un da yer alacağı Indiana Jones 5’in geleceği kesinleşti. Ancak önceki bölümleri yöneten Steven Spielberg’ün filmin yönetmeni olmayacağı ve görevi 3:10 to Yuma, Logan ve Ford v Ferrari gibi yapımlarla tanınan James Mangold’a devrettiği de hemen sonrasında açıklandı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlerin uzun bir süre aksadığı yapımda şu anlık prodüksiyon aşaması devam ediyor. Özüne döneceği söylenen filmle ilgili şimdi de sürpriz bir bilgi paylaşıldı.

The Daily Mail’ın haberine göre 37 yaşındaki İngiliz aktris ve yönetmen olarak tanınan, son dönemde adını sıkça duymaya alıştığımız Phoebe Waller-Bridge, Harrison Ford’un yerine yeni Indiana Jones macerasında başrol olarak yer alabilir.

Yeni gelen bilgilere göre Lucasfilm’in başkanı olarak da bilinen Kathleen Kennedy’nin seri için “büyük” değişiklikler yapmak istediği belirtildi. Görünüşe göre bu değişiklikler arasında baş karakterin bir kadın oyuncu ile değişmesi de yer alıyor. Setten gelen isimsiz bir bilgiye göre de genç oyuncunun canlandıracağı karakterin başrolde yer alacağı yönünde.

Indiana Jones 5 Filminde Phoebe Waller-Bridge’in Oynayacağı Rol Henüz Açıklanmadı

Crashing, Solo: A Star Wars Story, Killing Eve ve Fleabag gibi yapımlarda rol alan; yeni James Bond filmi No Time to Die’da senarist olarak kendisini gösteren Phoebe Waller-Bridge’in filmde rol alacağı ve başrollerden biri olacağı geçen nisan ayında açıklanmıştı. Şu anda ise, 79 yaşındaki başrol oyuncusu Harrison Ford’un yerini alabileceği Indiana Jones sahneleri çektiği belirtiliyor.

İlk defa 1981 yılında çıkan Kutsal Hazine Avcıları (Raiders of the Lost Ark)filminden bu yana Harrison Ford serinin başrolünde yer alıyor. Fakat belli ki bu yapım kendisi için bir final olacak. Henüz tam adı açıklanmayan yeni filmde Ford ve Waller-Bridge’in yanı sıra Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson ve Toby Jones gibi isimler de yer alacak.

kayiprihtim.com

Yorumlar